Despre Noi

Numele meu este George Valentin, artizan în lemn.

Am fondat Mamvri România în iunie 2019, iar de atunci și până azi, producem tocătoare și platouri din lemn.

Fiecare exemplar este lucrat manual și unicat. În toate produsele care ies din atelier, punem o părticică din noi și nădăjduim ca rodul muncii noastre să vă aducă bucurie.

Produsele nu sunt vopsite sau băițuite, ele sunt finisate la cel mai înalt nivel, iar apoi tratate cu ulei neutru 100% food-safe și ceară pură de albine, scoțând în evidență minunatele culori naturale ale diferitelor esențe de lemn cu care lucrăm.

Lemnul bine prelucrat și complet finisat are o frumusețe aparte, iar fiecare specie are culori și particularități proprii. Ne dorim să scoatem în evidență toată această frumusețe colosală a lemnului.

Ne adresăm tuturor oamenilor care iubesc frumosul, apreciază produsele handmade din lemn și petrec timp în bucătărie unde își doresc să aibă produse de calitate. De asemenea, produsele noastre pot fi și un minunat cadou pentru o astfel de persoană.

Dacă sunt întreținute corespunzător, produsele MAMVRI au viață veșnică.  Recomandările în ceea ce privește întreținerea, precum și mai multe informații tehnice despre produsele noastre, găsiți pe pagina „Informații” din meniul principal.

Vă invit să vă alegeți tocătorul potrivit sau bucurați-i pe cei dragi cu un cadou deosebit!

„Simplitatea nu este un țel, dar ajungi fără voie la ea pe măsură ce te apropii de sensul real al lucrurilor.” – Constantin Brâncuși

 

George Valentin,

artizan în lemn și fondator MAMVRI