Garantia Produselor

Toate bunurile comercializate de catre Mamvri, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale.  Conform legilor in vigoare din Romania, 449 art. 16 din 2003. Termenul de garantie al produselor este de 30 zile.

In perioada de garantie produsele care s-au defectat in urma unor vicii de material sau de fabricatie se inlocuiesc. Mamvri isi asuma expertiza si inlocuirea gratuita a produselor defecte. In cazul in care modelul respectiv nu se mai comercializeaza, produsul va fi inlocuit cu un alt produs similar, cu aplicarea diferentei de pret sau se va storna la cererea clientului. Costul transportului catre Mamvri va fi suportat de catre client, iar returnarea produsului de catre Mamvri.

Situatii in care produsele nu reprezinta obiectul garantiei:

1. Daca produsele prezinta defectiuni sau deteriorari cauzate de lichide, daca sunt obiecte/materiale straine pe suprafata produselor, daca exista arsuri provocate din cauza utilizarii necorespunzatoare a produsului.

2. Nerespectarea de catre utilizator a conditiilor de manipulare, transport, depozitare, utilizare si intretinere prevazute de catre producator.

3. Deteriorarile fizice estetice (rupturi, zgarieturi).

Pentru orice fel de problema intampinata, va rog sunati-ne imediat pentru a rezolva din timp problema la 0758-070907 sau scrieti-ne la office@mamvri.ro